Et grønnere Danmark

Indfødsretsprøven i Danmark? Skal du op til den næste danske indfødsretsprøve? En grønnere Indfødsretsprøve, eller bare en nemmere indfødsretsprøve? Men hvad med et grønnere Danmark? Hvem vil ikke gerne have en grønnere Danmark? Endnu vigtigere, hvem vil ikke gerne søge om indfødsret og bestå den danske indfødsretsprøve i et grønnere Danmark?

Det at blive et grønnere land, er efterhånden ikke bare noget de enkelte lande taler om – men nærmere et mål for hele verden.
Man må starte der hvor man kan gøre en forskel – derfor starter vi som danskere i Danmark.
Så står du alligevel og drømmer om at få dansk indfødsret, måske du endda skal op til den danske indfødsretsprøve – så er dette også gældende for dig.

At være cyklist i København
København, som er Danmarks hovedstad og største by – er kåret som en af verdens allerbedste cykelbyer. Det er den blandt andet fordi hele 45% af alle der arbejder eller studerer i København, tager cyklen til job eller studie.
Dette gør København til den storby i verden hvor allerflest tager cykel, i stedet for anden transportmiddel.
Hele København er på den ene eller anden måde designet til og for cyklerne.
Der er i København blandt andet særlige lyssignaler til for cyklisterne og supercykelstier som henvender sig specielt til cykelpendlerne.
Ved lyskrydsene er der særlige fodskamler, som cyklisterne kan hvile fødderne på mens de venter på grønt lys.
Langs cykelstierne er der skraldespande, som med vilje er sat skævt på, så det er nemmere for cyklisterne at smide affald i dem, når de cykler forbi.
I hele København er cykeltrafikken også adskilt fra biltrafikken, hvilket i stor stil øger sikkerheden for cyklisterne, men også komforten.

En af de ting København virkelig er blevet kendte for, er cykelslangen. Den ligger ved havnen i København og blev opført tilbage i år 2013. Cykelslangen er en hævet motorvej hen over byen. Den er ikke lavet til bilerne, men i stedet til cyklerne. Der er til dagligt mere end 12.000 cyklister som bruger den.

En nemmere indfødsretsprøve, kunne måske lede til et nemmere alternativ til nogle der vil skabe et grønnere Danmark? Hvem ved…